Wie zijn wij?

Avivas Adviseurs is een spin-off van de Universiteit Twente. We zijn volledig onafhankelijk van de universiteit, maar onderhouden een (kennis)relatie. We zijn beiden afgestudeerd als ingenieurs in Construction Management & Engineering.

Reinier Reijnhoudt

HeadshotReinier400p 

Nederland en de wereld kan mooier, daar geloof ik in en dat is wat mij drijft. Ik loop warm om complexe infrastructurele aanbestedingsvraagstukken te beantwoorden met kwaliteit, realiteit en een 'human touch'. De juiste mensen bij elkaar brengen en samen met hen projecten realiseren waar we met z'n allen trots op zijn. Zodanig dat we ook daadwerkelijk duurzame meerwaarde creëren! Vanuit mijn masterstudie heb ik de 'drive' ontwikkeld om de onderste steen boven te halen en het beste voor iedereen te bereiken.

 

06 1454 4910

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

linkedin square 32p

 

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.