Nieuws

Wij komen in ons dagelijks werk regelmatig nieuwe dingen tegen die we graag met u willen delen.

Avivas voert procescoördinatie uit voor Dura Vermeer

Voor de Provincie Limburg onderhoudt Dura Vermeer Beton en Waterbouw 65 kunstwerken. Avivas Adviseurs helpt Dura Vermeer bij de procescoördinatie van deze werkzaamheden.

De kunstwerken, veelal bruggen, viaducten en duikers, maken deel uit van het provinciale wegennet en vormen een belangrijke schakel in de bereikbaarheid van de provincie. De beschikbaarheid, functie en veiligheid van deze kunstwerken moet ook in de toekomst gewaarborgd blijven. Daarom voert de Provincie Limburg groot onderhoud uit.

Dura Vermeer heeft de aanbesteding van dit project gewonnen en Avivas Adviseurs helpt Dura Vermeer bij de voorbereiding en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Vanaf mei 2014 vervult Stephan de rol van procescoördinator. Hij werkt aan de procesbeheersing middels Systems Engineering. Binnen het projectteam is hij verantwoordelijk voor het naleven van het contract dat Dura Vermeer heeft met de Provincie Limburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephan.

140428 logo dura vermeer300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.