Nieuws

Wij komen in ons dagelijks werk regelmatig nieuwe dingen tegen die we graag met u willen delen.

Avivas adviseert Rijkswaterstaat over omgevingsmanagement

Rijkswaterstaat Zee en Delta voert onderhoud en kleine aanlegprojecten uit aan de rijkswegen in Zeeland. De omgevingsmanager van het IPM-team (Integraal Projectmanagement) verantwoordelijk hiervoor had behoefte aan ondersteuning bij zijn werkzaamheden. 

Vanaf april 2014 ondersteunt en adviseert Avivas Adviseurs Rijkswaterstaat hierin. Als Adviseur Omgeving draait Reinier binnen het IPM-team mee. Hij ondersteunt de omgevingsmanager bij de samenwerking met de verschillende interne en externe stakeholders en voert zelfstandig overleg met interne en externe stakeholders. Reinier staat de omgevingsmanager bij met raad en daad en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit.

Deze werkzaamheden vloeien voort uit zijn persoonlijke interesse voor omgevingsmanagement. Reinier is in 2013 afgestudeerd op dit onderwerp bij Ballast Nedam en heeft daarbij kennis en ervaring opgedaan met omgevingsmanagement over meerdere infrastructurele projecten heen (A2 Maastricht; Verbreding A15: Maasvlakte - Vaanplein). Deze kennis en ervaring zet hij nu vanuit Avivas Adviseurs in bij Rijkswaterstaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Reinier.

140331 logo rws300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.