Nieuws

Wij komen in ons dagelijks werk regelmatig nieuwe dingen tegen die we graag met u willen delen.

Avivas Adviseurs werkt samen met SBRCURnet

Samen met SBRCURnet ontwikkelen de adviseurs van Avivas website-inhoud gericht op het informeren over de verschillende ‘innovatieve’ bouworganisatie- en contractvormen.

Deze worden steeds vaker toegepast door opdrachtgevers. Opdrachtnemers krijgen steeds vaker te maken met deze vormen van samenwerking.Middels de website worden opdrachtnemers uit het MKB ingelicht over wat er komt kijken bij het uitvoeren van bouwprojecten middels deze bouworganisatievormen. Op de website worden inhoud, risico's en juridische aspecten van deze contracten toegelicht. Daarnaast is SBRCURnet van plan bijeenkomsten te organiseren waarin hier dieper op ingegaan wordt. Avivas draagt hier aan bij door de inhoud van de website te ontwikkelen en zal op termijn deelnemen aan een aantal van deze bijeenkomsten.

131003 SBRCURnet300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.