Nieuws

Wij komen in ons dagelijks werk regelmatig nieuwe dingen tegen die we graag met u willen delen.

Avivas spreekt op CROW Infradagen

Stephan spreekt op de CROW Infradagen over zijn onderzoek naar het ‘fixed price’ principe als aanjager voor een betere samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dit tweejaarlijkse evenement richt zich op ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw in Nederland. Tijdens de sessie ‘Aanbesteden en contracteren’ licht hij zijn visie op dit onderwerp toe. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze sessie op 18 juni 2014, 11.00 - 12.30 in Ermelo.

Avivas evalueert EMVI-projecten

Avivas Adviseurs evalueert in opdracht van het Ingenieursnetwerk Twente (INT) projecten die op basis van EMVI gegund zijn. Met deze evaluatie willen de gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal een lerend effect teweeg brengen.

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.