Met wie werken wij?

Wij werken samen met diverse partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers.

Gemeente Enschede

Het dorpshart in Boekelo heeft een flinke facelift gekregen. Het dorpshart is heringericht. Boekelo is nu nog aantrekkelijker voor zowel toeristen als Boekeloërs zelf. Abbink Boekelo B.V. heeft deze werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Het project betreft een RAW-bestek dat is gegund op basis van EMVI. Abbink heeft de opdracht onder andere gekregen op criteria als: duurzaamheid, bereikbaarheid en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor de gemeente Enschede evalueren wij deze aanbesteding. We onderzoeken de toegepaste EMVI-criteria bij dit project. De evaluatie heeft tot doel het toepassen van EMVI verder te professionaliseren.

logo enschede300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.