Met wie werken wij?

Wij werken samen met diverse partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers.

Gemeente Oldenzaal

Het bedrijventerrein Eekte-Hazewinkel is het grootste bedrijfsterrein van Oldenzaal. Het is een gemengd bedrijventerrein met industriële, handels- en transportbedrijven, dienstverlening en bouwnijverheid. Een belangrijk onderdeel van het terrein is de woonboulevard. Het deelgebied De Eekte bestaat sinds het midden van de jaren '60 en het Hazewinkel vanaf de jaren '70. Het terrein is verouderd en wordt momenteel gerevitaliseerd. Daarvoor worden onder andere een aantal wegen gereconstrueerd, parkeervoorzieningen gerealiseerd en regenwater afgekoppeld van het vuilwatersysteem.

Voor de gemeente Oldenzaal evalueren wij de aanbesteding van dit project. Het project betreft een E&C-contract dat is gegund op basis van EMVI. We evalueren de gebruikte EMVI-criteria en de doeltreffendheid daarvan. Op basis van deze evaluatie helpen we de gemeente Oldenzaal de toepassing van EMVI verder te professionaliseren.

logo oldenzaal300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.