Met wie werken wij?

Wij werken samen met diverse partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers.

Gemeente Hengelo

Voor de gemeente Hengelo evalueren wij de aanbesteding van de reconstructie van de Westtangent, deel Oelerweg. De Oelerweg, Geerdinksweg en Weideweg is de westelijke kant van de wijkring en maakt deel uit van de zogeheten Westtangent, een belangrijke schakel in het regionale verkeersnet. Tegelijk met de aanleg van het riool worden de Oelerweg, Geerdinksweg en Weideweg deels opnieuw ingericht. Het project betreft een RAW-bestek dat is gegund op basis van EMVI.

Wij houden ons bezig met een evaluatie van de EMVI-criteria die zijn toegepast bij de aanbesteding van dit project. Doelstelling van deze opdracht is om op basis van deze evaluatie het toepassen van EMVI verder te professionaliseren.

logo hengelo300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.