Met wie werken wij?

Wij werken samen met diverse partijen. Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachtgevers.

Openbaar Lichaam RBT/Gemeente Almelo

Het Openbaar Lichaam RBT is een regionaal samenwerkingsverband van de gemeenten Almelo, Enschede, Hengelo, en Borne en de provincie Overijssel. Doel van dit verband is om het XL Businesspark Twente te ontwikkelen nabij Almelo.

Avivas Adviseurs evalueert voor het Openbaar Lichaam RBT en de gemeente Almelo de aanbesteding van de laad- en loskade die het XL Businesspark Twente verbindt met het Twentekanaal. Concreet houden wij ons bezig met de doeltreffendheid van de EMVI-criteria die zijn toegepast bij de aanbesteding hiervan. De uitvoerende aannemerscombinatie NTP Infra/De Klerk Waterbouw is in het kader van deze opdracht ook betrokken. Doelstelling van deze opdracht is om op basis van deze evaluatie het toepassen van EMVI verder te professionaliseren.

logo xlpark almelo300p

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.