bannerwiezijnwij940x175p

Hoe werken wij?

Het moderniseren van de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer begint bij de opdrachtgever. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we juist  bouwen en het juiste  bouwen. We benaderen aanbestedingsvraagstukken vanuit een drievoudig perspectief. We passen wetenschappelijke inzichten toe in de praktijk. Bij ons werk worden we gedreven door een helderde en scherpe visie.

Drie perspectieven

Elk aanbestedingsvraagstuk analyseren we vanuit drie perspectieven. We kijken naar de kenmerken van het project zelf, de eigenschappen en het beleid van de opdrachtgever en de externe omgeving (fysiek/wettelijk/markt) waarin het project en de opdrachtgever opereren. De mix van deze drie perspectieven bepaalt hoe de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer er uit komt te zien. Wat willen we eigenlijk bouwen? Welke bouworganisatievorm kiezen we? Welke EMVI-criteria kiezen we? En wat betekent de nieuwe Aanbestedingswet eigenlijk voor ons?

Maatwerk

Omdat elk project, elke organisatie en elke omgeving uniek is, is de mix van aspecten en de inrichting van het aanbestedingsproces ook uniek. Samen met de onze opdrachtgevers analyseren we deze factoren. Dit is maatwerk, we zijn daarin kritisch en objectief. Wij helpen hen om buiten de eigen kaders te denken en te reflecteren op wat zij nou eigenlijk echt willen. We gaan door tot dat we weten waar het nou écht over gaat en wat nou écht belangrijk is. Onze mix van wetenschappelijke kennis, analytische vaardigheden en een onafhankelijke positie helpt ons hierbij.

Meerwaarde voor mens en maatschappij

Op deze manier kunnen we het aanbestedingsproces en de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer zo optimaal mogelijk inrichten. We streven naar het beste resultaat voor alle partijen. Samen met onze opdrachtgevers halen we het beste uit de markt. Samen creëren we daadwerkelijk duurzame meerwaarde voor mens en maatschappij. Voor nu en later. We zorgen ervoor dat we juist  bouwen en het juiste  bouwen. 

 

 

Contact
  Loosduinseweg 669
2571 AL Den Haag 
    
 

Stephan Meijers 
06 3448 2972

  Reinier Reijnhoudt 
06 1454 4910
   
  info@avivas.nl

Vind ons op

linkedin square 32p twitter square 32p

Over Avivas Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op modernisering van de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (civiele) bouw. We begeleiden opdrachtgevers gedurende het aanbestedingsproces, adviseren over keuzes in het proces en ondersteunen in het toepassen van denkwijzen, methoden en technieken. We zetten ons in om samen met onze opdrachtgevers juist  te bouwen en het juiste  te bouwen.